Cbsdesign

  • Logotypdesign
  • Webbdesign
  • Menyer

Våra Tjänster

Kreativt varumärke
Webbdesign
Rörlig grafik

Kreativt varumärke

Logotypdesign
Identiteten ska spegla företaget samtidigt som den ska stödja verksamhetens mål. Vi utvecklar grafiska identiteter åt våra kunder. En bra logotyp och den grafiska profilen är en oerhört viktig, visuell identitet åt ert företag.
Visitkort
Visitkort är fortfarande ett mycket effektivt och prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag genom att visa professionalism och omsorg för dina kunder.
Reklam- & Flygblad
Flygbladet är det mest mångsidiga och användbara verktyget för din marknadsföring. Allt från standardmått till skräddarsytt, flygbladen är idealiska både som kommersiella reklamblad och för att marknadsföra event eller produkter vid olika event eller i butiker och restauranger.
Banderoller
En banderoll är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på och är därför vanligt förekommande både inomhus utomhus.
Stora dekaler
Den bästa trycktekniken och materialen för storformatstryck utan minsta antal. Oavsett om du behöver datautskuren text eller printade dekaler har vi kunskap och utrustning för att ta fram just de dekaler du önskar.
Styva underlag
Från underlag framtagna för inomhusmiljöer till de som står emot regn och väderpåverkan: upptäck erbjuder stora utbud av styva underlag som Forex, aluminium, Plexiglas, Polionda kanalplast, kapaskiva och kartong.
Roll-ups
En roll-up består av en ihoprullad bildvåd som ligger inuti en kassett. Rullen är alltid spänd så att bildvåden blir slät och fin när man drar upp den. Rolluper är nu för tiden väldigt billiga och är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att synas på.
Självhäftande PVC
Perfekta för att täcka alla sorters plana, vågiga eller oregelbundna ytor, från fordon till skyltfönster, från golv till väggar. Förhöjd tryckkvalitet och lång hållbarhet utomhus.
Restaurangmenyer
Skapa en meny som på bästa sätt beskriver dina rätter, drinkar, snacks, desserter och viner. Fånga dina kunders uppmärksamhet med en produkt som är skräddarsydd för ditt företag och som ger extra stil och elegans till din bar, restaurang eller klubb.
Produktfotografering
Produktbilder som visar dina produkter från sin bästa sida. Produktfotografering förutsätter optimala förutsättningar för att skapa produktbilder som står ut från mängden.
Grafik för sociala medier
Att skapa digitalt innehåll som engagerar kunder är något vi alla företag strävar efter, som är närvarande på sociala medier. Vi hjälper er med närvaron i sociala medier på den nivå som passar er.

Webbdesign

Ui-design
E-handel
Webbplats företag

Rörlig grafik

Social video marknadsföring
Produktvideo
TV-Meny för restauranger

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss för beställningar eller vid frågor kring Våra tjänster.