Om oss

CbsDesign är grundat av City Business Scandinavia AB och består av ett par fantastiska medarbetare som utvecklar skräddarsydda webbplatser, webbshoppar, designar unika logotyper och grafisk identitet åt företag i alla storlekar som hjälper våra kunder nå framgång. Vi skapar effektiv webb som lockar besökare som stärker din närvaro på internet oavsett om det handlar om att öka försäljningen, förändra varumärkets position eller bygga relationer med dina kunder.

Vi är ett företag som utvecklar hela din webbverksamhet från idé till lanserad webbplats. Vi tar ett komplett grepp om hela projektet från kravspecifikation och behovsanalys till formgivning, gränssnittsutveckling och systemutveckling. Vårt fokus är hela tiden kundens affärsnytta och användarens upplevelse i centrum.

Företaget arbetar alltid med skriftligt avtal där båda parter har lätt att följa projektets innehåll och överenskommelse om arbetet. Kvalité på arbete och att uppfylla kundens önskan är två huvudpunkter för företaget. Vi arbetar alltid med stor noggrannhet och i samråd med dig som kund planerar vi uppdraget.

Vår vision är att leverera ett resultat du drömt om.

För att få veta mer om vad vi som webb & reklambyrå kan hjälpa dig med, kontakta oss idag! Med våra snygga och funktionella lösningar blir ni helt enkelt mer attraktiva på nätet. 

000000
kontakta oss