Sekretesspolicy

Användarvillkor

Tack för att du besöker oss. Genom att besöka oss accepterar du dessa villkor. Läs igenom dem noggrant.

Integritetspolicy

Genom att besöka och använda sig av cbsdesign.se (“cbsdesign” eller “vi”) och dess tjänster godkänner användaren denna sekretesspolicy. Om användaren inte accepterar villkoren bör webbplatsen eller dess tjänster inte användas.

Informationen som samlas in kan cbsdesign.se använda för att förbättra webbplatsen, göra användarens besök mer personligt, skicka information om cbsdesign.se samt dess partners. Kontakta användaren gällande information och tjänster som den begärt från oss. Ingen information lämnas dock ut till tredje part.

Cookies

Genom att du har din dator inställd på att tillåta cookies samtycker du till vår och Googles användning av cookies på vår webbplats. Om du samtycker till vårt användande av cookies får du tillgång till alla funktioner på vår webbplats som kräver användande av cookies.

Webbplatsen använder sig av cookies för att underlätta och säkerställa funktionen vid användandet av cbsdesign.se för användaren. Webbplatsens funktion kan inte garanteras om användaren inte accepterar cookies. 

Du har möjlighet att avstå från att lämna samtycke och även att återkalla ditt samtycke vilket du gör genom att ändra inställningarna i din dator så att webbläsaren inte längre tillåter användande av cookies på cbsdesign.se. 

Behandling av personuppgifter

cbsdesign.se värnar om din integritet när du besöker vår webbplats. Vi sparar ingen information som kan härledas till dig personligen förutom din e-postadress om du själv angett och din personliga information som anges frivilligt på sidan. Detta görs enbart om du skriver e-post till oss och klickar på skicka. 

Du har rätt att få reda på vilken information vi har om dig som person och att vid behov göra rättelser. Du har även rätt att be oss att inte använda informationen, ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Google Analytics

Webbplatsen använder verktyget Google Analytics för inhämtning av statistik. Tjänsten sparar information om hur länge du stannar på webbplatsen, vilken webbplats du kommer ifrån och vilka länkar du klickar på. Om du inte vill att verktyget ska samla in information om hur du använder webbplatsen, kan du installera tillägget Google Analytics Opt-out i din webbläsare.

Läs mer om Google Analytics Opt-out (öppnas i nytt fönster)

Kontaktformulär

Vi behandlar viss information kring dig när du använder ett kontaktformulär på vår hemsida. Du kan välja att endast dela vissa uppgifter, som klassas som obligatoriska för att vi ska kunna besvara din kontaktförfrågan, eller fler uppgifter som kan hjälpa oss besvara dig, som klassas som frivilliga.

All information vi samlar in krypteras och skickas till ansvarig på City Business Scandinavia AB. Dina uppgifter finns därefter i våra e-post register för att vi ska kunna kontakta dig igen och svara på eventuella frågor och ärenden.

Sparande av personuppgifter

Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy. Alla uppgifter lagras i enhet med GDPR.

Ändringar av Villkoren

cbsdesign.se förbehåller sig rätten att med omedelbar verkan helt eller delvis ändra villkoren i dessa Villkor när som helst i tiden. Alla ändringar av dessa villkor kommer att publiceras på webbplatsen. Ändringar gäller från det att besökare har accepterat villkoren (i samband med besök på webbplatsen).

Klagomål

Skulle du ha klagomål på vår behandling av dina personuppgifter hoppas vi så klart att du vänder dig till oss först och förklarar situationen. Du har alltid rätt att inkomma med eventuella klagomål angående vår behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen.

Kontakt

Har du några frågor om dessa villkor, vill få hjälp att radera eventuella information vi har sparad om dig, kontakta oss på vår mejladress kontakt@cbsdesign.se.

kontakta oss